traf5_20160522021439

Traffipax Védelem

 

 

 

 

Traffipax védelem és premium kategóriás menetrögzítő kamera egyben - Ez a Mio 600-as széria.

Sok autós menetrögzítő kamerát kipróbáltunk már többek között, azt a koreai csodát is, amire a BMW logo volt rásütve, de a Mio Mivue széria magasan viszi a pálmát minden tekintetben.

Itt nem csak egy nagyon jó minőségű videót rögzítő eszközről beszélünk, hanem egyben egy traffipax előrejelző készülékről is. A beépített GPS segítségével, ha egy telepített traffipax közelébe érkezünk, a készülék figyelmeztet erre, kijelzi az aktuális sebességkorlátot és azt is, hogy még hány méterre van tőlünk a mérőpont.

A gyári frissítés sajnos csak egyetlen magyarországi traffipax mérőpont koordinátáit tartalmazza, a régebbi fixeket és az újonnan telepített VÉDA rendszerek helyét nem.

*** Elkészítettünk egy precíz és pontos adatbázist, így ezekhez a modellekhez kizárólag csak nálunk érhető el az a frissítés, amiben az összes magyarországi fix traffipax adatai benne vannak, beleértve az újonnan telepített VÉDA pontokat is ***

A Mio Mivue sorozatból mi a 618-ast ajánljuk, ez egy igen nagytudású prémium modell, ami az egyedileg frissített adatbázissal kizárólag nálunk vásárolható meg.

Összehasonlításképpen, az itthon nagyon divatos EliTech SAT-Elite GPS alapú traffipax előrejelző készülék fogyasztói ára 45.000 Ft. Ebben semmi sincs, csak egy GPS modul és egy adatbázis amiben ráadásul a haladási irányok sincsenek rögzítve, így sok a fals riasztás. Az egy kategóriával komolyabb Whistler detektor, ami már felveszi a versenyt a Mio-val már 88000 Ft, de LCD kijelzőt és menetrögzítő kamerát itt sem kapunk pluszban.

Miért érdemes a Mio 618-ast választani?

- Minőségi anyaghasználat, premium kategória
- Full HD videórögzítés, Sony Exmor szenzor, üveg optika
- Traffipax előrejelző funkció audiovizuális figyelmeztetéssel
- Felhasználóbarát kezelőfelület
- Könnyen szerelhető, praktikus
- Igényes megjelenés, nincsenek lógó kábelek, kínai megoldások

Akinek felkeltettük az érdeklődését, nézze meg az alábbi videót!